Bulgarian below

--

It is time to start the preparations for our first NP for 2016.
Our next meeting is going to be on the 20 and 21 of February in Sofia at the building of the University of National and World Economics. Host sections - ESN UNWE and ESN UACEG.

If you want to attend the event, please send an email requesting a spot to np@esngbg.org. Deadline: Jan 31st!

The same deadline applies to the proposals for the agenda: Jan 31. Please send them to the very same email.
 

-- 

Уважаеми членове,

време е да започнем подготовката за първата ни официална среща през 2016! :)

Следващото Общо събраниe (още известно и като Национална платформа) ще се проведе на 20 и 21 февруари в София, в сградата на УНСС. Наши домакини ще бъдат ESN УНСС и ESN УАСГ.

За да направим събитието максимално ползотворно за всички, искаме да ви помолим да попълните таблицата, която се намира ето тук -https://docs.google.com/spreadsheets/d/1J_ikEC0ad_btDwJa2XOn9-h_OtlYcPLTRlGTXDHjyxM/edit#gid=0 в срок до 31 януари 2016г.

За улеснение на всички със сроковете, решихме да приемаме вашите предложения на теми за дневен ред също до 31 януари. Моля, кажете ни какво искате да обсъдим на Общото събрание, като попълните този документ - https://docs.google.com/forms/d/1hab6U_D_eWfzUAkfTGvzni_kh4Oc1P3PC7-xPYps2OA/viewform?c=0&w=1 . 

Това е всичко за днес! Нямаме търпение да се видим отново на живо, а дотогава - можете да ни пишете, ако имате въпроси! :) 

Date: 
20/02/2016 to 21/02/2016